
Πειρασμός δε λέει τίποτα. Πιάτα γεμάτα φρεσκάδα, φαντασία, όμορφα παντρέματα γεύσεων, δομημένα με τις ψαριές της ημέρας, τα εποχιακά προϊόντα που επιλέγουν με αγάπη οι ίδιοι οι σεφ καθημερινά, φτιαγμένα για όλους τους διατροφικούς τύπους.
Κοπές κρεατικών, ψημένες στον ξυλόφουρνο, πιάτα της γάστρας και της σχάρας, ολοκληρώνουν με ένα γευστικό τρόπο το οινογαστρονομικό concept του πολυβραβευμένου εστιατορίου της πρωτεύουσας, που σημείωσε ότι την προηγούμενη βδομάδα παρουσίασε και την ολοκαίνουριά του κάρτα φαγητών.
Μια κάρτα, που από τούδε και στο εξής θα συνοδεύεται και με την κάρτα με τα Πιάτα ημέρας, που στο εγγυώμαι, θα είναι ακόμη ένας λόγος για να ξανακλείσεις τραπέζι στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό του avantgarde εστιατορίου της πόλης.
Εμείς πάντως χαθήκαμε ευχάριστα στις γευστικές προτάσεις των Daily Specials, κατά την επίσκεψή μας και σας τις παρουσιάζουμε αυτούσιες:
Pralina Experience – Daily Specials
ΣΟΥΠΑ
Σούπα με πράσο, πατάτα, κρέμα μανούρι και φρεσκοτριμμένη εποχιακή τρούφα
SOUP
Soup with leeks, potato, manouri cheese cream and freshly grated, seasonal truffle
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ
Φρέσκα μπαρμπούνια σεβίτσε, με σταφίδες, καπνιστά πινόλια και λάιμ
RED MULLET
Fresh mullets’ ceviche, with raisins, smoked pine nuts and lime
ΤΟΝΟΣ
Τόνος τατάκι, με μαριναρισμένα ντοματίνια, σαλικόρνια, μικρόφυλλη ρόκα και παλαιωμένο βαλσάμικο ξίδι
TUNA
Tuna tataki, with marinated cherry tomatoes, samphire, baby rucola and aged balsamic vinegar
ΣΦΥΡΙΔΑ
Φιλέτο φρέσκιας σφυρίδας στη σχάρα, με καπνιστά μπροκολίνι, μαρούλι σχάρας και κρεμώδη σάλτσα από ζωμό ψαριού
GROUPER
Grilled, fresh grouper fillet, with smoked broccolini, grilled lettuce and creamy fish jus
ΒΟΔΙΝΟ SHORT RIB
Βοδινό short rib, σιγοψημένο στο φούρνο, με ζυμαρικά κασαρέτσε και άγρια μανιτάρια
BEEF SHORT RIB
Beef short rib, slow cooked in the oven, with casarecce pasta and wild mushrooms
Τomahawk – Creekstone farm – 45 days dry aged
Ταλιάτα μπριζόλας Τomahawk (1200 – 1300γρ) από Creekstone Farms, με τρία συνοδευτικά και τρεις σάλτσες της επιλογής σας
Τomahawk steak tagliata (1200 – 1300g) from Creekstone Farms, accompanied with three side dishes and three sauces of your choice

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις
