Aξίζει κι εμάς νομίζω να μας σερβίρετε το νερό και το κρασί των €26, όπως το σερβίρατε στους επώνυμους των διπλανών τραπεζιών…

Είμαστε και εμείς πελάτες, αγαπητέ διευθυντή εστιατορίου της Λεμεσού και μας αξίζει κι εμάς να μας ρωτήσετε αν ήταν καλά τα ζυμαρικά και η μπριζόλα που παραγγείλαμε. Είμαστε κι εμείς πελάτες, έστω κι αν δεν μας βλέπετε στην τηλεόραση ή δεν έχουμε ένα μάτσο λεφτά να ξοδεύουμε σε σαμπάνιες, αλλά μας αξίζει κι εμάς νομίζω να μας σερβίρετε το νερό και το κρασί των 26, όπως το σερβίρατε στους επώνυμους των διπλανών, επώνυμων πελατών σας, που μόνο υπόκλιση δεν τους κάνατε. Δεν προσβληθήκατε που σέρβιρα εγώ τη γυναίκα μου κρασί και νερό όλο το βράδυ; Δεν προσβληθήκατε που ζητήσαμε τρεις φορές λεμόνι και αυτό ποτέ δεν ήρθε, αλλά καρφίτσα να ζητούσαν οι δίπλα, τους τη φέρνατε στο λεπτό; Δείτε το πάντως λίγο, γιατί κανένα εστιατόριο, δεν επιβιώνει μόνο με επώνυμους. Χρειάζεστε και κοινούς θνητούς σαν εμάς.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού