
Δε γίνεται να περάσεις απ’ τη Λεωφόρο Πρωτάρα και να μη σου κλέψει τη ματιά. Το εντυπωσιακό, μπροστά ακριβώς από το πεντάστερο Sunrise Pearl Hotel, φουτουριστικού σχεδιασμού, λευκόχρωμο canopy, στεγάζει εδώ και λίγες βδομάδες το νέο, hot spot της Λεωφόρου Πρωταρά που ακούει στο όνομα Chia All Day Bar & Restaurant.
Μπες λοιπόν κι εσύ με το δεξί, από το πρωί, στο αμφιθεατρικού σχήματος, ευάερο και πλημμυρισμένο από φως και πανέμορφη βλάστηση, χώρο και απόλαυσε brunch επιλογές με άποψη και γευστικό χαρακτήρα, υπογεγραμμένες από τον πολυπράγμονα, executive chef Αντώνη Αττούνη.
Αβοκάντο τοστ με φουρνιστά καρύδια, αυγά σκραμπλ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί μπριος, σοτέ μπέικον και περασμένα από το τηγάνι ντοματίνια, οι πρώτες γεύσεις που θα σε κάνουν να brunch – άρεις εκεί και την επόμενη μέρα.

Με ένα freddo espresso ή ένα φρεσκοστυμμένο χυμό ανά χείρας, υποδέξου κι εσύ άπαιχτα pancakes με φράουλες, τυρί μασκαρπόνε και maple syrup ή ένα δροσερό μπολ γιαουρτιού με peanut butter και μαρμελάδα φράουλας, καπελωμένα όλα με κριτσανιστή γκρανόλα, νιφάδες φουρνιστών αμυγδάλων και φρέσκες φράουλες.

Κάνε το μακροβούτι σου σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής και επέστρεψε δριμύτερος για ένα απολαυστικό γεύμα ή βραδινό, με προτάσεις, τόσο πολυσυλλεκτικές, που στο εγγυώμαι θα ικανοποιήσουν ολάκερό σου το σόι.
Σαλάτα με καπνιστό σολομό, κινόα και ενταμάμε με ντρέσιγκ εσπεριδοειδών και εντυπωσιακό ταρτάρ αβοκάντο με γαρίδες, σχηματοποιημένο σε δακτύλιο, τα απαραίτητα προκαταρτικά πιάτα, που πρέπει να μπουν στο κέντρο του τραπεζιού.

Η λίστα κρασιών, αλλά κι αυτή με τα signature cocktails, θα σε εμπνεύσει για να κάνεις, έχοντας και τη βοήθεια του πρόσχαρου προσωπικού, όμορφους και γευστικούς συνδυασμούς για να απογειώσουν τα bao buns με πάπια ή τα τραγανά τοστάτας σολομού με μαγιονέζα σιράτσα.


Η μουσική υπέροχη να σε ταξιδεύει πέρα δώθε, οι baristas στην περίοπτη μπάρα στο απόλυτο κέντρο του θολωτού canopy, να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες των πολύχρωμων κοκτέιλς τους, με εμάς να ξαναστέλνουμε τα μπράβο μας στην κουζίνα για την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα με γκουαντσιάλε, αλλά και με το φτιαγμένο από 100% prime beef burger, που το έχουμε όλοι ερωτευτεί.


Διακτινιζόμαστε από την πρώτη μπουκιά σε Βιέννη μεριά με το αυθεντικό σνίτσελ μόσχου του Chia και από εκεί φεύγουμε για Ινδία, μα και ακόμη παρά πέρα με όμορφο σε παρουσίαση, σχαροψημένο σουβλάκι κοτόπουλο ταντούρι, παρέα με γιαούρτι raita και τραγανά, κοκκινοχωρίτικα τσιπς πατάτας.

Κλείνουμε, φεύγοντας, ραντεβού με την παρέα για να δοκιμάσουμε ακόμη περισσότερες προγευματικές, brunch ή dinner προτάσεις, αλλά και για να γλυκαθούμε με τη μεγάλη λίστα επιδορπίων και παγωτών που προσφέρει η εκτενής, ιδανική για όλη τη μέρα, λίστα του εντυπωσιακού Chia All Day Bar & Restaurant στον Πρωταρά.
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 01:00, καθημερινά
Τοποθεσία: Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Sunrise Pearl Hotel, στην κεντρική λεωφόρο ξενοδοχείων του Πρωταρά





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
