Εσύ την έκλειψη της σελήνης πού θα τη δεις; Μήπως στο Πλανητάριο;

Και βέβαια να την δεις στο Πλανητάριο γιατί στις 28 του Οκτώβρη το σύμπαν και τα ακορντεόν θα συνταυτιστούν, για να γίνει η βραδιά σου ακόμη πιο μαγική και αστρική.

Φρόντισε να προμηθευτείς έγκαιρα τα εισιτήριά σου και πάρε θέση από τις 19.00 στο Dome του Πλανηταρίου για να ταξιδέψεις με μελωδίες από ταλαντούχους ακορντεονίστες μέχρι τη σελήνη κι ακόμη παραπέρα.

Περιμένοντας την έκλειψη της Σελήνης, θα παρακολουθήσεις προβολές στον Θόλο του Πλανηταρίου, ενώ στο Satellite Square του Πλανηταρίου, θα διεξάγεται αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπια από τις 20:00 μέχρι και τις 23.00 όπου θα γίνει η Σεληνιακή Έκλειψη (το φαινόμενο αρχίζει στις 21:00) η οποία θα προβληθεί και στα Video Walls του Πλανηταρίου!

Για εισητήρια πατήστε εδώ

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από