![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Αν βρεθείς κι εσύ στις 23 Ιουνίου μεταξύ 18.00 και 20.00 στο πολυτελές ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά δυο θρύλους της γαστρονομίας.
Ιαπωνία και Ιταλία θα συναντηθούν στον ίδιο χώρο, με τους δυο σεφ να σε δελεάζουν με κάποια από τα εμβληματικότερά τους τσιμπήματα και μπουκιές, ενώ στο bar θα φτιάχνονται ενώπιόν σου signature cocktails που φέρουν την υπογραφή τους.
Θα έχεις παράλληλα την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί τους, αλλά και να τους ρωτήσεις ότι θες για την κουζίνα τους. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στο event, κάλεσε στο 2544 2222 ή κάνε κράτηση ηλεκτρονικά στο restaurants-booking@
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου