![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Το ξενοδοχείο Amara, αναμένεται να ανοίξει στις 16 Ιουνίου τις αέρινες πόρτες του καινούριου του seafood restaurant Nerea (μέχρι πρότινος Armyra by Papaioannou).
Η φρεσκάδα των ψαριών, οι δημιουργικές νότες, το ελληνικό στοιχείο και η μοναδική τοποθεσία του εστιατορίου, ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα, το καθιστούν δυνατό πόλο έλξης για όλους τους ιχθυογαστρονόμους. Ανοιχτό καθημερινά (εκτός Δευτέρα και Πέμπτη) για δείπνο από τις 19.00. Η ομάδα του fineanddine.com.cy εύχεται κάθε επιτυχία στο νεοαφιχθέν εστιατόριο.
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου