Esobga Terrace νέας εποχής διά χειρός Αργυρώς Παπαδόπουλου

Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ Αργυρώ Παπαδόπουλου (σεφ και συνιδιοκτήτρια στο Κρίταμο Μεζεδοτεχνείο).

Ο χώρος ανανεώθηκε, ομόρφυνε και πρασίνισε πιότερο, με μια τεραστίων διαστάσεων αυλή ονειρεμένη, για να κάνεις εκεί μέχρι και τον γάμο σου, περιτριγυρισμένη με πανύψηλο πράσινο και ζωντανόχρωμη βλάστηση στα πέριξ που θα σε κάνει, σαν και του λόγου μας, να διερωτάσαι αν βρίσκεσαι στο κέντρο του άστεως ή στην εξοχή.

 Ένα pop up μπαράκι στον κήπο θα σερβίρει για εσένα από δροσερές μπυρίτσες μέχρι κρασάκια και ψαγμένα κοκτέιλς, που θα γίνουν ένα με τα ελληνικά και κυπριακά, άκρως δημιουργικά πιάτα της Αργυρώς, αλλά και με λουκούλλειους κυπριακούς μεζέδες, που θα έχεις πολλά να πεις γι’ αυτούς την επομένη.

Στέλιου Μαυρομάτη 4, Στρόβολος, 2059, Λευκωσία
96 505 060 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή