
Τι κι αν είσαι μόνο 35 ετών σε ένα επάγγελμα που χρειάζεται φαντασία, άριστο ουρανίσκο, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, εξαίρετες γνώσεις F&B και όχι μόνο; Όλα ήταν από ότι φαίνεται εφικτά για τον γάλλο σεφ Fabien Ferre που ανέλαβε πέρυσι τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου La Table du Castellet στο νομό Var, παίρνοντας με την πρώτη προσπάθεια την υψηλότερη διάκριση, καθιστώντας τον, τον νεότερο μάγειρα με τρία αστέρια στη Γαλλία.
Fabien Ferré n’a pris les rênes de la Table du Castellet qu’au printemps 2023, après le départ de Christophe Bacquié. D’origine bourguignonne, il grandit aux côtés de ses grands-parents agriculteurs et de ses parents pâtissiers chocolatiers. → https://t.co/vpXmQL84PP pic.twitter.com/RptDwZucup
— Le Figaro (@Le_Figaro) March 18, 2024
Σκληραίνει τη στάση της η αεροπορική εταιρεία – Μηδενική ανοχή σε ανάρμοστη συμπεριφορά εν πτήσει Ακριβά θα πληρώνουν στο εξής οι επιβάτες της Ryanair που
Το ζήτησες, το ‘χες ανάγκη, το κυνήγησες και η επιθυμία σου εισακούστηκε ευθύς. Το βραβευμένο Ethimo σου κάνει πλέον τραπέζι και τα μεσημέρια. Έτσι για
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Φούρνοι Ζορπάς πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού τους, σηματοδοτώντας την