Fabien Ferre. Τρία αστέρια Michelin από το ξεκίνημά του ο 35χρονος σεφ

Τι κι αν είσαι μόνο 35 ετών σε ένα επάγγελμα που χρειάζεται φαντασία, άριστο ουρανίσκο, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, εξαίρετες γνώσεις F&B και όχι μόνο; Όλα ήταν από ότι φαίνεται εφικτά για τον γάλλο σεφ Fabien Ferre που ανέλαβε πέρυσι τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου La Table du Castellet στο νομό Var, παίρνοντας με την πρώτη προσπάθεια την υψηλότερη διάκριση, καθιστώντας τον, τον νεότερο μάγειρα με τρία αστέρια στη Γαλλία. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,