Ο  κορυφαίος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, μάς μιλά για το Amaracus by Minthis

(By food critic Nick Andrew)

Ποιος είναι ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης που θα σου μαγειρεύει ‘’Κύπρο και Ελλάδα’’ στο Amaracus by Minthis; Πολυταξιδεμένος, πεισματάρης, με την καλή έννοια, πρωτοπόρος, λάτρης της φύσης, των τοπικών προϊόντων, αλλά και των πολεμικών τεχνών.

Το πάθος του για ζωή, εμπειρίες και μαγειρική, τον πήρε από την Αχαΐα, στην Τενερίφη, από την Ιαπωνία, στο El Bulli δίπλα στον Ferran Adria και πίσω στην Τήνο, να απογειώνει μαζί με βραβευμένους με Michelin αστέρια, τα τηνιακά προϊόντα και όχι μόνο. Και τώρα στην Κύπρο.

Έτοιμος να μας παραδώσει πιάτα που ευωδιάζουν την γαστρονομική τοπολαλιά, αλλά και αυτής της Μεσογείου, συστήνοντάς μας ξανά, με τον δικό του τρόπο, αυτά που αγαπήσαμε και αγαπούμε.

Σεφ Δημήτρης Κατριβέσης

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το Amaracus, και να είμαστε μέρος του Minthis! Εδώ, δημιουργήσαμε μια γευστική εμπειρία που όχι μόνο δελεάζει τους γευστικούς κάλυκες, αλλά επίσης βυθίζει τους επισκέπτες στη ζωντανή τοπική κουλτούρα. Με την φιλόξενη ατμόσφαιρα και την τεχνογνωσία της ομάδας, το Amaracus ενσαρκώνει την ουσία του Minthis, εμπνευσμένο από τα τοπικά βότανα και συστατικά που επιτρέπουν στους επισκέπτες να παραδοθούν σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι.”

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts