![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η λίμνη του Κόμο σας λέει κάτι; Ε λοιπόν στις όχθες της είναι ένα ιστορικό, ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Passalacqua, που έχει ρίξει τη σκόνη του στα νεότερα, υπερπολυτελή resorts και τους πανύψηλους ξενοδοχειακούς πύργους με τις state of the art τεχνολογίες.
Προορισμός σου λοιπόν η περιοχή Moltrasio, στην ειδυλλιακή λίμνη του Κόμο, σε μια βίλα τεραστίων διαστάσεων, πνιγμένη κυριολεκτικά μέσα στο βαθυπράσινο, φυσικό περιβάλλον, που αντιδιαστέλλεται με το γαλάζιο της λίμνης.
Η βίλα, που η σκούφια της κρατά από το 1787, έχει περάσει από πληθώρα ιδιοκτησιακών χεριών, διατηρώντας όμως σε κάθε χρονική περίοδο, αναλλοίωτη την αίγλη και το μεγαλείο της, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί σήμα κατατεθέν για την αρχοντική πολυτέλεια, τη ζεστασιά, το εκθαμβωτικό σκηνικό και τις απαράμιλλες υπηρεσίες.
Αν σε έχουμε εντυπωσιάσει και θες να εκδράμεις μαζί με το έτερόν σου ήμισυ για ένα τριήμερο, αρχές Νοεμβρίου στο Passalacqua, τότε σε ενημερώνουμε ότι το έχουμε ψάξει και “ναι” έχει διαθέσιμα δωμάτια και καλείσαι να πληρώσεις €4320.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου