Ποιο βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου;

Η λίμνη του Κόμο σας λέει κάτι; Ε λοιπόν στις όχθες της είναι ένα ιστορικό, ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Passalacqua, που έχει ρίξει τη σκόνη του στα νεότερα, υπερπολυτελή resorts και τους πανύψηλους ξενοδοχειακούς πύργους με τις state of the art τεχνολογίες.

Προορισμός σου λοιπόν η περιοχή Moltrasio, στην ειδυλλιακή λίμνη του Κόμο, σε μια βίλα τεραστίων διαστάσεων, πνιγμένη κυριολεκτικά μέσα στο βαθυπράσινο, φυσικό περιβάλλον, που αντιδιαστέλλεται με το γαλάζιο της λίμνης.

Η βίλα, που η σκούφια της κρατά από το 1787, έχει περάσει από πληθώρα ιδιοκτησιακών χεριών, διατηρώντας όμως σε κάθε χρονική περίοδο, αναλλοίωτη την αίγλη και το μεγαλείο της, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί σήμα κατατεθέν για την αρχοντική πολυτέλεια, τη ζεστασιά, το εκθαμβωτικό σκηνικό και τις απαράμιλλες υπηρεσίες.

Αν σε έχουμε εντυπωσιάσει και θες να εκδράμεις μαζί με το έτερόν σου ήμισυ για ένα τριήμερο, αρχές Νοεμβρίου στο Passalacqua, τότε σε ενημερώνουμε ότι το έχουμε ψάξει και “ναι” έχει διαθέσιμα δωμάτια και καλείσαι να πληρώσεις €4320. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από