H Attikouris Enterprises και η ECOVIM, σας λύνουν τα χέρια στον τομέα διάθεσης απορριμάτων τροφίμων

Ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής  της για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων, η Attikouris Enterprises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ECOVIM, η οποία ηγείται στον τομέα της διάθεσης απορριμμάτων τροφίμων με προηγμένη τεχνολογία.

Σε μια αγορά με αυξανόμενο ανταγωνισμό και ανάπτυξη, η ECOVIM έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της βιομηχανίας με την εισαγωγή της καινοτόμου μεθόδου ξηρής αποσύνθεσης απόρριψης τροφίμων.

Η τεχνολογία αυτή προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Αποτελεσματική μείωση όγκου: Με μετατροπή σε σκόνη, μειώνει τα υπολείμματα τροφίμων κατά 85% μέσω θερμικής ξήρανσης, με περιεκτικότητα σε υγρασία μικρότερη του 5%.
  2. Διαχείριση Οσμών: Χρησιμοποιεί φυσικές μεθόδους απόσμησης με ροή ρευστού αέρα, αποφεύγοντας τη παραγωγή δυσάρεστων οσμών.
  3. Αυτόματη Ρύθμιση: Προσαρμόζει αυτόματα τις συνθήκες λειτουργίας, επιτρέποντας μέγιστη αποδοτικότητα.
  4. Ενεργειακή Αποδοτικότητα: Ανακυκλώνει τη θερμότητα μέσω περιστροφής αέρα, αποκλείοντας την ενεργειακή απώλεια
  5. Αποστείρωση / Αξιοποίηση Υποπροϊόντων: Αποστειρώνονται σε θερμοκρασίες άνω των 80℃ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ζωοτροφές ή καύσιμα.

Η Ecovim διαθέτει την τεχνογνωσία και τις κατάλληλες μηχανές ξηρής αποσύνθεσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον όγκο απορριμμάτων τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε:

Attikouris Enterprises

25 72 70 80

6 Koutsoventi Street, CY-4101 Ayios Athanasios Industrial Area, Limassol, CYPRUS-EU  fax: +357 25 72 04 61

www.attikouris.com

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή