
Ιαπωνία και Μεξικό κάτω από την ίδια στέγη, στο πολλά υποσχόμενο, εστιατόριο Kaji, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Το νεότευκτο, εντυπωσιακό εστιατόριο του Άγη Αγησιλάου (ιδιοκτήτη Ventuno Aperitivo) θα το βρεις στη βόρεια πλευρά του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, στην απόλυτη καρδιά της Παλιάς, πλακόστρωτης πόλης της Λεμεσού και υπόσχεται να ιντριγκάρει τον ουρανίσκο των φίλων της της fusion κουζίνας, με νότες από Μεξικό και έμφαση στη robata (ψησταριά με κάρβουνα) πάνω στην οποία θα ψήνονται εκλεκτά κρεατικά, θαλασσινά και λαχανικά, μα πρωτίστως τα αυθεντικά ιαπωνικά yakitori.

Ένα όμορφο concept με sharing διάθεση, χαλαρή διάθεση, ψαγμένη μουσική και άφθονα τραπεζάκια έξω για να απολαύσεις εκεί, εκτός από τα εκλεπτυσμένα εδέσματα της ομάδας των σεφ, signature cocktails, επιλεγμένα κρασιά και φυσικά ψαγμένα sake.

Στα συν το όμορφο bar που στήθηκε στη βεράντα, που προβλέπω να μετατρέπεται σε μήλον της Έριδος για όσους αρέσκονται να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους στην μπάρα.

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
