
Ιαπωνία και Μεξικό κάτω από την ίδια στέγη, στο πολλά υποσχόμενο, εστιατόριο Kaji, που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.
Το νεότευκτο, εντυπωσιακό εστιατόριο του Άγη Αγησιλάου (ιδιοκτήτη Ventuno Aperitivo) θα το βρεις στη βόρεια πλευρά του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, στην απόλυτη καρδιά της Παλιάς, πλακόστρωτης πόλης της Λεμεσού και υπόσχεται να ιντριγκάρει τον ουρανίσκο των φίλων της της fusion κουζίνας, με νότες από Μεξικό και έμφαση στη robata (ψησταριά με κάρβουνα) πάνω στην οποία θα ψήνονται εκλεκτά κρεατικά, θαλασσινά και λαχανικά, μα πρωτίστως τα αυθεντικά ιαπωνικά yakitori.
Ένα όμορφο concept με sharing διάθεση, χαλαρή διάθεση, ψαγμένη μουσική και άφθονα τραπεζάκια έξω για να απολαύσεις εκεί, εκτός από τα εκλεπτυσμένα εδέσματα της ομάδας των σεφ, signature cocktails, επιλεγμένα κρασιά και φυσικά ψαγμένα sake.
Στα συν το όμορφο bar που στήθηκε στη βεράντα, που προβλέπω να μετατρέπεται σε μήλον της Έριδος για όσους αρέσκονται να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους στην μπάρα.
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της