Kythrea. Το πρώτο κυπριακό ουίσκι, το έχεις δοκιμάσει;

Ναι, υπάρχει και κυπριακό ουίσκι και μάλιστα από ότι μάθαμε εξάγεται και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία και στην Αυστραλία. Υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος ο Άρης Αριστείδου και η σύζυγός του Μαριάννα, οι οποίοι παράγουν το εν λόγω Kythrea Single Grain Cyprus Whiskey – Corn/Barley στο Aristides Distilling στο Τσέρι.
 
 
Όπλο τους η τεχνογνωσία που απέκτησαν στο Μισούρι των Η.Π.Α, το εξάστιχο σιτάρι που χρησιμοποιούν, η παλαίωση του αποστάγματος σε καινούρια, δρύινα βαρέλια και η αγάπη τους για το εκλεκτό ουίσκι. Το Kythrea whiskey θα το βρεις σε επιλεγμένες κάβες και στα αεροδρόμια Κύπρου. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts