Άμα υπάρχει χρήμα, “παίρνεις” τη Σαντορίνη στο Άμπου Ντάμπι

Κι αυτό έγινε πραγματικότητα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το είδαμε με τα μάτια μας και σας μεταφέρουμε εικόνες. Μόλις 25 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο Al Maktoum, έχει στηθεί μια Σαντορίνη.

Μιλάμε φυσικά για το ξενοδοχείο Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat, που έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει κυκλαδίτικο νησί και πιο συγκεκριμένα, τη Σαντορίνη. Το μόνο που απουσιάζει από το λευκοβαμμένο θέρετρο, για θρησκευτικούς κύριως λόγους, είναι οι μπλε θόλοι των εκκλησιών.

Το by the sea θέρετρο διαθέτει 22 δωμάτια που ξεκινούν από €700 το βράδυ και φέρουν ονόματα χωριών-περιοχών της Σαντορίνης, όπως Φηρά, Οία και Περίσσα. Στόχος της διεύθυνσης, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι η ενοικίαση ολόκληρου του resort για εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους υψηλών προδιαγραφών και  όχι μόνο.

Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat
Al Jarf 22, Ghantoot, Al Samha, Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel 971 4567 8666 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης