Γυρίζει σελίδα το Hilton Αθηνών και θα ταράξει τα νερά ως Conrad

Πενήντα συν οχτώ χρόνια ξενοδοχειακής παρουσίας, δεν είναι δα και λίγα. Το θρυλικό Hilton Αθηνών, με το επιβλητικό κυρτό σχεδιασμό επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ανακατασκευάζεται πλήρως και αλλάζει όνομα, μετά από συμφωνία με τον κολοσσό Hilton, παίρνοντας το μικρό όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Conrad Hilton.

Το Conrad θα είναι έτοιμο περίπου σε ένα χρόνο από σήμερα, με επενδύτρια εταιρεία την Ιονική Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Α.Ε. που ανήκει στην οικογένεια Κωνσταντακόπουλου και η όλη επένδυση υπολογίζεται να στοιχίσει 130 εκατομμύρια ευρώ.

Το μοντέλο ανάπτυξης είναι υβριδικό, εφόσον το Conrad  θα αποτελείται από 280 πολυτελή δωμάτια και εντυπωσιακές σουίτες, ενώ στη γκάμα του θα συμπεριληφθούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες που θα φέρουν τη σφραγίδα της Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences της Hilton.

Όσο αφορά τον τελευταίο όροφο, εκεί  αναμένεται να αναπτυχθεί μεγαλοπρεπώς το όλο γαστρονομικό και ψυχαγωγικό κεφάλαιο για τους πελάτες – θαμώνες του ξενοδοχείου, αλλά και όσους εξωτερικούς πελάτες, επιλέξουν απλά να απολαύσουν μια γαστριμαργική εμπειρία.

Πηγή φωτογραφικού υλικού: ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης