Επισκεφθήκαμε το μεγαλύτερο Mall του κόσμου. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους

Λοιπόν, πάμε πρώτα με αριθμούς. Η έκταση του είναι ίση με 200 γήπεδα ποδοσφαίρου και με την τελευταία του προσθήκη, η ολική του έκταση έχει ανέλθει στο 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει 1200 καταστήματα, δυο Department Stores, 70 Signature outlet stores, μέχρι και Galerie Lafayette και Bloomingdale’s.

Έχει ένα από τα μεγαλύτερα Food Halls που έχουμε δει, παγοδρόμιο Ολυμπιακών διαστάσεων, ενυδρείο, Cinema Complex μέχρι και ολάκερη China Town. Αν δεν το βρήκες μέχρι τώρα, σου δίνω ακόμη μια λέξη κλειδί. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το ηψηλότερο κτήριο του κόσμου, το Burj Khalifa (828m).

Ο λόγος φυσικά για το υπερπολυτελές Dubai Mall, στο Dubai, το οποίο θες ξεκούραστα πόδια για να το γυρίσεις και αρκετό χρόνο. Όσο για τις τιμές, αυτές είναι για μισογεμάτες τσέπες, μέχρι βαρυφορτωμένες. Οι φωτογραφίες της ομάδας του Fine & Dine πάντως, μιλούν από μόνες τους. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από