Η Epavli Papadopoulou σου ανοίγει την πόρτα της, για τις χριστουγεννιάτικές σου εκδηλώσεις

Έπαυλη με τα όλα της και όχι μόνο στα χαρτιά, η Epavli Papadopoulou έγινε πλέον συνώνυμη της αριστείας στον χώρο των εκδηλώσεων, των γάμων και των βαφτίσεων, των υποδειγματικά οργανωμένων εταιρικών πάρτι και όχι μόνο.

Η ονειρική, καταπράσινη έπαυλη, που περιτριγυρίζεται από πευκόφυτο δάσος στην περιοχή του Κόρνου, μαγεύει τον κάθε επισκέπτη με την πανοραμική, αφ’ υψηλού θέα της γύρω περιοχής, την εντυπωσιακή infinity πισίνα, τις μεγάλες βεράντες και τους ανετότατους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που πραγματικά εντυπωσιάζουν με την αριστοκρατική τους αύρα και την χολιγουντιανή τους ταυτότητα.

EPAVLI PAPADOPOULOU
Η ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ατμόσφαιρα μαγική, γιορτινά λαμπιόνια, στολισμένα δέντρα και αστέρια φωτεινά θα πρωταγωνιστήσουν και εφέτος στην διακόσμηση της Έπαυλης Παπαδοπούλου, μαζί με εσένα φυσικά και τους προσκεκλημένους σου, για να γιορτάσετε μαζί την πιο χαρούμενη περίοδο της χρονιάς, αλλά και τον ερχομό του νέου έτους.

Η εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας της έπαυλης και των συνεργατών τους στη διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων, τεράστια, για αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την αφοσιωμένη ομάδα της Έπαυλης Παπαδοπούλου και να ορίσετε ένα ραντεβού για ξενάγηση στον χώρο και καταγραφή όλων των ιδιαίτερών σας απαιτήσεων.

Επειδή η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου, πρέπει να είναι και η πιο όμορφη, οι συντελεστές της έπαυλης έχουν φροντίσει ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια, δίνοντάς σου πληθώρα επιλογών και πληροφοριών για ό,τι αφορά την εκδήλωσή σου.

Έστω ακόμη κι αν ενδιαφέρεσαι να διαμείνεις μαζί με τους εκλεκτούς σου φίλους στην συγκλονιστική έπαυλη, εφόσον πλέον είναι ένας αδειοδοτημένος χώρος Airbnb, ο οποίος διατίθεται σε αποκλειστική ή μερική βάση για ενοικίαση.

Για βίντεο ίντεο της Epavli Papadopoulou κάνε click εδω

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, η φιλοσοφία και ο στόχος των ιδιοκτητών

Ένας μοναδικός χώρος, μόλις 20 λεπτά από την Λευκωσία, Λάρνακα και τη Λεμεσό, που σου ανοίγει τις πόρτες του, για άριστα οργανωμένες εκδηλώσεις, όπως:

• Γαμήλιες δεξιώσεις
• Πάρτι αρραβώνων
• Βαφτίσεις
• Εορτασμούς γενέθλιων, ονομαστικές γιορτές, επετείους γάμων…
• Ιδιωτικές εκδηλώσεις
• Επαγγελματικές συναντήσεις
• Εταιρικές παρουσιάσεις και προωθητικές εκδηλώσεις
• Εταιρικά συνέδρια
• Ετήσιες χοροεσπερίδες, χριστουγεννιάτικα δείπνα, εορτασμούς για τον ερχομό του νέου έτους
• Εκδηλώσεις για τα παιδιά σας
• Δείπνα Γευσιγνωσίας και οινογαστρονομίας
• Επαγγελματικές φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά γυρίσματα διαφημίσεων, συνεντεύξεις τύπου, επιδείξεις μόδας

Περιορισμένες διαθέσιμες ημερομηνίες για το 2023 & 2024 σε ειδικές προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες:

Email: info@epavlipapadopoulou.com

Τηλέφωνο: +357 96 444700

Διεύθυνση: 15 Protis Maiou, 7640 Kornos, Larnaca – Cyprus

Social Media: Facebook, InstagramWebsite

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο