Ο βραβευμένος σεφ Chris Theofanous, ετοιμάζεται δυναμικά για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα

Εδώ και 4 και μισό χρόνια, τον έχουμε συνειρμικά συνδέσει με το boutique ξενοδοχείο Alasia στη Λεμεσό, στη θέση του executive chef του ξενοδοχείου. Μια όμορφη πορεία, πρωτίστως δημιουργική, με δυνατές και πρωτόγνωρες γαστρονομικές παρακαταθήκες για τα κυπριακά δεδομένα, με δυνατούς σταθμούς τα avant-garde μενού γευσιγνωσίας πολλών σταδίων, τα ψαγμένα a la carte μενού, τα custom made προγεύματα, αλλά και το εμβληματικό του brunch.

Κορωνίδα όλων αυτών, η συνεργασία του με βραβευμένους με 3, 2 και 1 αστέρι Michelin chefs, από τα διασημότερα εστιατόρια και ξενοδοχεία του κόσμου, κατά τα οποία η εν Κύπρω γαστρονόμοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 4 ή 6 hands δείπνα, που θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια παγκόσμια. Με γεμάτες αποσκευές συνεχίζει το γαστρονομικό του ταξίδι στο νησί, σε άλλα λημέρια, όμορφα και δημιουργικά, για τα οποία, σίγουρα θα έχουμε πολλά να σας γράψουμε και να σας πούμε. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης