ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “SPONSOR YOUR EMPLOYEE” από το Intercollege

Το Intercollege και συγκεκριμένα ο κλάδος Επισιτιστικών Τεχνών του Κολεγίου, έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει την προηγούμενη πρωτοβουλία που είχε αναπτύξει παλαιότερα με την ονομασία “Sponsor your Employee”.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωτοβουλία “Sponsor your Employee” προσφέρεται από το Intercollege σε οργανισμούς που θα ήθελαν να επιχορηγήσουν υπό όρους το προσωπικό τους (μόνιμο ή εποχιακό, πλήρους ή μερικής απασχόλησης) για μια περίοδο 2 ετών ώστε να μπορούν να φοιτήσουν στο Intercollege και να αποκτήσουν Δίπλωμα στις Επισιτιστικές Τέχνες (2 έτη – 120 ECTS) με επιλογή ως γλώσσα διδασκαλίας τα Αγγλικά ή τα Ελληνικά.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες διανύουμε, το Intercollege έχει αποφασίσει να επιχορηγήσει περαιτέρω το ίδιο τα τελικά ετήσια δίδακτρα του προγράμματος σε ποσοστό 30% (που αντιστοιχεί στο ποσό των €1,368 / Φοιτητή / Έτος), μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος του οργανισμού, αν αποφασίσει τελικά να συμμετάσχει, στο ποσό των €3,192 / Φοιτητή / Έτος και που είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με την ίδια πρόταση που είχαμε ετοιμάσει στο παρελθόν.

Η περίοδος εγγραφών στα εν λόγω προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 ολοκληρώνεται στις 30/09/2023. Το πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης με τα μαθήματα να παραδίδονται από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Μάϊου, πρωί μέχρι απόγευμα, 4 μέρες την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ

Το πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών είναι μεσαίας διάρκειας (2 μήνες περίπου), παραδίδεται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες (4:00μμ με 8:00μμ) και είναι το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα του είδους του που προσφέρεται στην Κύπρο.

Αφορμή για την προσφορά του προγράμματος υπήρξε η σοβαρή έλλειψη κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού που παρατηρείται στο επάγγελμα του Κρεοπώλη τα τελευταία χρόνια ενώ η δημιουργία του βασίστηκε στα πιο υψηλά σχετικά Ευρωπαϊκά Επαγγελματικά Κριτήρια του κλάδου.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα στιγμιότυπα από το 1ο πρόγραμμα Κατάρτισης Κρεοπωλών η παράδοση του οποίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19/07/2022:

https://www.youtube.com/watch?v=wuJ7W8QIdXM.

Η έναρξη παράδοσης του επόμενου προγράμματος Κατάρτισης Κρεοπωλών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2024. Ο κάθε οργανισμός θα μπορεί να κρατήσει αριθμό θέσεων ώστε να συμμετέχουν σε αυτό, ενώ το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα βρίσκεται στα €1,950 ανά εκπαιδευόμενο.

• Από 1-3 άτομα: Έκπτωση 10%/Εκπαιδευόμενο.

• Από 4-6 άτομα: Έκπτωση 15%/Εκπαιδευόμενο.

• Από 7-9 άτομα: Έκπτωση 20%/Εκπαιδευόμενο.

• Σε περίπτωση συμμετοχής 10+ ατόμων από κάποια εταιρεία στο εν λόγω πρόγραμμα, θα παραχωρηθεί έκπτωση 20% ανά Εκπαιδευόμενο, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει δυνατότητα να υποβληθεί και αίτηση επιχορήγησης του προγράμματος ως μονοεπιχειρησιακό από την ΑνΑΔ ώστε η εταιρεία να έχει επιπρόσθετη σημαντική μείωση/επιχορήγηση του κόστους.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο