![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Οι οικοδομικές άδειες έχουν εκδοθεί, ενώ το επενδυτικό σχήμα ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-HARD ROCK που έχει αναλάβει το έργο, δηλώνει έτοιμο να ξεκινήσει άμεσα δουλειά για τη διεκπεραίωση του πολυθεματικού καζίνου με την επωνυμία “Hard Rock Hotel & Casino”.
Το κόστος του έργου στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά υπολογίζεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, με τα χρονοδιαγράμματα να τοποθετούν την ολοκλήρωση του έργου το τέλος του 2026.
Μια μεγαλιώδης επενδυτική κίνηση για τα ελλαδικά δεδομένα, εφόσον κατά την τριετία αποπεράτωσης του έργου, θα απασχοληθούν εκατοντάδες άτομα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του καζίνου θα προσφερθούν πέραν των 3.000 μόνιμων θέσεων εργασίας.
Κι αυτό γιατί στον χώρο που προβλέπεται να γίνει η επένδυση θα ανεγερθεί ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, spa, εκθεσιακοί χώροι, καταστήματα, αλλά και χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας, που καθιστούν το όλο πακέτο, τουριστικό πόλο έλξης υψηλών προδιαγραφών.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου