Fabien Ferre. Τρία αστέρια Michelin από το ξεκίνημά του ο 35χρονος σεφ

Τι κι αν είσαι μόνο 35 ετών σε ένα επάγγελμα που χρειάζεται φαντασία, άριστο ουρανίσκο, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, εξαίρετες γνώσεις F&B και όχι μόνο; Όλα ήταν από ότι φαίνεται εφικτά για τον γάλλο σεφ Fabien Ferre που ανέλαβε πέρυσι τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου La Table du Castellet στο νομό Var, παίρνοντας με την πρώτη προσπάθεια την υψηλότερη διάκριση, καθιστώντας τον, τον νεότερο μάγειρα με τρία αστέρια στη Γαλλία. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης