![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τι κι αν είσαι μόνο 35 ετών σε ένα επάγγελμα που χρειάζεται φαντασία, άριστο ουρανίσκο, οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, εξαίρετες γνώσεις F&B και όχι μόνο; Όλα ήταν από ότι φαίνεται εφικτά για τον γάλλο σεφ Fabien Ferre που ανέλαβε πέρυσι τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου La Table du Castellet στο νομό Var, παίρνοντας με την πρώτη προσπάθεια την υψηλότερη διάκριση, καθιστώντας τον, τον νεότερο μάγειρα με τρία αστέρια στη Γαλλία.
Fabien Ferré n’a pris les rênes de la Table du Castellet qu’au printemps 2023, après le départ de Christophe Bacquié. D’origine bourguignonne, il grandit aux côtés de ses grands-parents agriculteurs et de ses parents pâtissiers chocolatiers. → https://t.co/vpXmQL84PP pic.twitter.com/RptDwZucup
— Le Figaro (@Le_Figaro) March 18, 2024
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου