
Σε μια κυκλαδίτικη αυλή στη Μύκονο, από αυτές που όταν περνάς, σταματάς υποχρεωτικά, την δείχνεις με περηφάνια στους φίλους και την φωτογραφίζεις ασταμάτητα, προσγειώθηκε το Nolan.
O αγαπητός σε όλους Ελληνοϊάπωνας celebrity chef Σωτήρης Κοντιζάς, έβαλε το στίγμα του και στα Ματογιάννια, προσφέροντας με χαλαρή διάθεση και ψαγμένο ταμπεραμέντο, τις γεύσεις που έχουμε όλοι αγαπήσει εδώ και 7 χρόνια στο πρωτότοκό του μαγαζί.
Ελλάδα και Ιαπωνία πρωτοστατούν στην αυλή με τις λευκές βουκαμβίλιες, τα γιασεμιά και τα γεράνια, συμπαραστατούμενα από μια επιλεγμένη λίστα από κρασιά, καμπανίτες και κοκτέιλς που γίνονται ένα με τα γαστρονομικά του αριστουργήματα.
Ψωμάκια στον ατμό με χοιρινά μάγουλα, soba noodles με σολομό, καμένα λάχανα και κουνουπίδι, σεβίτσε ταξιδιάρικα και όχι μόνο, τα πιάτα που κι εσύ θα επιλέξεις. Η κράτηση τραπεζιού αρκετές μέρες πριν, συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Καλογερά 25, Χώρα Μυκόνου
+30 693 650 2168





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
