![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ο πολυβραβευμένος σεφ Αντρέας Αντρέου, του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, μάς μαθαίνει σήμερα, πώς να φτιάχνουμε το signature, βοδινό του καρπάτσιο. Βασική προϋπόθεση, να πετύχεις ένα ποιοτικό βοδινό φιλέτο, για να το απολαύσεις γαρνιρισμένο με όλα τα υλικά της συνταγής. Καλή σου απόλαυση.
ΥΛΙΚΑ
100 g Βοδινό φιλέτο
20 g Μαύρο πιπέρι
35 g Τυρί με τρούφα
5 g Λάδι από τρούφα
10 g Νιφάδες αλατιού
80 g Αγκινάρες
25 g Σέλινο ψιλοκομμένο
40 g Κρέμα τυριού με yuzu
5 g Ραπανάκι
5 g Ρίζες μπιζελιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου