![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ξέρω ότι θα σου προκαλέσω σιελόρροια, αλλά κι εγώ την έπαθα μόλις έμαθα τα κυριακάτικα πιάτα που θα απολαύσουν όσοι τυχεροί πετύχουν ένα από τα τραπέζια του Ταβερνείου το Ιστορικόν, αύριο το μεσημέρι, 1η του Οκτώβρη.
Σούβλα αρνίσια, μοσχομυριστή αρτυσμένη με ουμάμι, κόκκορας κοκκινιστός με μακαρούνες, ανθοί γεμιστοί με χαλίτζι, πούλλες αντιναχτές, χοχλιοί μπουμπουριστοί, κουπέπια παραδοσιακά και μαμαδίστικα και λατρεμένο σαγανάκι για τους πολύ απαιτητικούς.
Αν όλα αυτά δεν σε έχουνε ακόμη ωθήσει να κάνεις κράτηση, τότε σημείωσε την επιλογή του ατελείωτου, γεμάτου εκπλήξεις μεζέ, που τόσο αγαπάς και φυσικά όλες τις α λα καρτ επιλογές.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου