Το ιταλικό εστιατόριο που έχει “ταξιδέψει” όλους στο Atlantica Mare Village  Paphos

Το νέο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Atlantica Mare Village Paphos, το Pizza Pasta, θα εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο σου με την τέλεια συγχώνευση των κλασικών ιταλικών πιάτων που γνωρίζεις και αγαπάς, με τις “πινελιές” δημιουργικότητας του πολύπειρου chef Παύλου Κολώτα.

Στο εστιατόριο, το δελεαστικό άρωμα της φρεσκοψημένης πίτσας, οι λεπτές γεύσεις των χειροποίητων ζυμαρικών και οι πολύχρωμες σαλάτες, δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία η οποία ενισχύεται με live cooking show.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού, παρουσιάζει μια συμφωνία γεύσεων, συνδυάζοντας τα καλύτερα πιάτα της Ιταλικής κουζίνας, όπως πίτσες, ψημένες μέσα σε ιταλικό, παραδοσιακό φούρνο και αυθεντικά πιάτα ζυμαρικών, όπου κάθε μπουκιά από αυτά, αποτελεί ένα ταξίδι στη γεύση. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το κλασικό tiramisu και όχι μόνο, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοι οι γλυκοαλχημιστές.

Με συνδυασμό ρουστίκ και μοντέρνας διακόσμησης, η ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι ένας παράδεισος για όσους εκτιμούν την τέχνη της φρέσκιας πίτσας και των σπιτικών ζυμαρικών, επιδέξια φτιαγμένα για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Για το απόλυτο pairing, η γαστρονομική εμπειρία απογειώνεται με ένα εντυπωσιακό μενού ποτών, συμπεριλαμβανομένων και μοναδικών κρασιών.

26944250

*Ανοικτό κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, από τις 19:00-22:00.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από