![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Το νέο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Atlantica Mare Village Paphos, το Pizza Pasta, θα εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο σου με την τέλεια συγχώνευση των κλασικών ιταλικών πιάτων που γνωρίζεις και αγαπάς, με τις “πινελιές” δημιουργικότητας του πολύπειρου chef Παύλου Κολώτα.
Στο εστιατόριο, το δελεαστικό άρωμα της φρεσκοψημένης πίτσας, οι λεπτές γεύσεις των χειροποίητων ζυμαρικών και οι πολύχρωμες σαλάτες, δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία η οποία ενισχύεται με live cooking show.
Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού, παρουσιάζει μια συμφωνία γεύσεων, συνδυάζοντας τα καλύτερα πιάτα της Ιταλικής κουζίνας, όπως πίτσες, ψημένες μέσα σε ιταλικό, παραδοσιακό φούρνο και αυθεντικά πιάτα ζυμαρικών, όπου κάθε μπουκιά από αυτά, αποτελεί ένα ταξίδι στη γεύση. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το κλασικό tiramisu και όχι μόνο, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοι οι γλυκοαλχημιστές.
Με συνδυασμό ρουστίκ και μοντέρνας διακόσμησης, η ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι ένας παράδεισος για όσους εκτιμούν την τέχνη της φρέσκιας πίτσας και των σπιτικών ζυμαρικών, επιδέξια φτιαγμένα για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Για το απόλυτο pairing, η γαστρονομική εμπειρία απογειώνεται με ένα εντυπωσιακό μενού ποτών, συμπεριλαμβανομένων και μοναδικών κρασιών.
26944250
*Ανοικτό κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, από τις 19:00-22:00.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου