Μιλάνε, δε λες τίποτα! Παραμιλάνε και δεν έχουν κι άδικο. Άμα έχεις απαιτήσεις και ξέρεις τι ζητάς, τότε θες ποιότητα στο κρέας, να είναι καλά σιτεμένο, να είναι εκ του φυσικού του αρωματικό και να είναι ορθά ψημένο.
Professional photos by AdMarketing
Ροδοκοκκινισμένο απ’ έξω με κρούστα από αλάτι προέλευσης και λίγο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο και η καρδιά του να είναι ζουμερή. Να έχει εξαίρετη κατανομή λίπους, να είναι ζουμερό και φυσικά να είναι τρυφερό στο δάγκωμα, χωρίς να δυσκολεύει υπέρμετρα τους μασητήρες.
Professional photos by AdMarketing
Αυτά, τα ζητούμενά σου, είναι τα δεδομένα στο Jasmine Gastrobar. Μια μεγάλη γκάμα από βοδινές κοπές περιμένει τον κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει εκλεκτά κρέατα από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, ψημένα στη σχάρα, σύμφωνα με τα θέλω και τις αρεσκείες του κάθε επαναλαμβανόμενου και καινούριου πελάτη.
Professional photos by AdMarketing
Black Angus βοδινά φιλέτα και ribeye, Wagyu, εκλεκτά value for money κρεατικά από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, επιλεγμένα Creekstone βοδινά φιλέτα, παρεΐστικα Tomahawk και Porterhouse ως επιλογές special πιάτων ημέρας, αλλά και ιβηρικά secreto και κοτολέτες, αποτελούν μόνο ένα μέρος της γκάμας του εστιατορίου.
Professional photos by AdMarketing
Στην όλη εξίσωση, μπαίνουν φυσικά τα καλοφτιαγμένα συνοδευτικά, οι χειροποίητες σάλτσες, η εξαίρετη λίστα κρασιών και η μεγάλη αγάπη των ιδιοκτήτων, της ομάδας των σεφ, αλλά και του διευθυντή και του προσωπικού εξυπηρέτησης που προσθέτουν πολλούς, μα πολλούς πόντους στο όλο, Jasmine Gastrobar Steak Experience.
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 310, Λακατάμεια, 2313
96 616161
Professional photos by AdMarketing
Η καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς, που ξεκίνησε για 5 εμφανίσεις, και λόγω της τεράστιας προσέλευσης παρατάθηκε για 3 μήνες, τώρα έρχεται και στην Κύπρο. Ο
Το Sani Gourmet που από το 2006 γιορτάζει την πολιπολιτισμική γαστρονομία, τις αυθεντικές και πρωτόγνωρες γεύσεις, επανέρχεται φέτος δυναμικά και συγκεκριμένα από τις 26 Ιουλίου,
Τα καλύτερα έχω να σου πω, ειδικά εσένα που δεν έχεις ξαναζήσει τη συγκλονιστική, M Fusion εμπειρία. Φρόντισε να έχεις πρώτα από όλα, άφθονα giga
Review by Nick Andrew Η βραδιά τα είχε όλα. Εκτός από το αστέρι του chef Otto Wong (Pearl Dragon at Studio City Macau) που φώτιζε
Όλα ακριβαίνουν για μας τους εστιάτορες και το γιατί δεν το ξέρει κανείς. Κάθε βδομάδα, έστω κι ένας προμηθευτής θα μας πει ότι στην επόμενη