Μετά που θα πιεις και το δεύτερο φλιτζάνι από αρωματικό καφέ στο μοναδικό Second Cup Bistro του νησιού (Mall of Engomi) ρίξε μια ματιά και στη λίστα φαγητών του και πόνταρε σε αυτά που αγαπάς.
Δημιουργικές σαλάτες, sushi, λεπτόφυλλες πίτσες, burgers, σάντουιτς και είδη σχάρας, το γαστριμαργικό οπλοστάσιο του Bistro, που εντυπωσιάζει σε κάθε επίσκεψη τους επαναλαμβανόμενους fans του.
Εμείς πάντως ταξιδέψαμε μονοκοπανιά σε Ιταλία μεριά με μια Special πίτσα με λεπτό, κριτσανιστό φύλλο και ποιοτικά υλικά, αλλά και με ένα ζουμερό, φτιαγμένο από επιλεγμένο βοδινό κιμά, burger, που πραγματικά μας έκανε να συγχαρούμε τους υπεύθυνους της κουζίνας.
Άριστα ψημένη και η μεγάλων διαστάσεων χοιρινή μπριζόλα που κράτησε όλα τα υγρά της, μα χάρισε στο στόμα το ζητούμενο ουμάμι, λόγω του ορθότατου θωρακίσματός της.
Τα σιροπιαστά της βιτρίνας, με πρωταγωνιστές το κανταΐφι, τον μπακλαβά και τα γεμιστά με αμύγδαλο, τρίγωνα, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο της γεύσης.
Second Cup Bistro, Mall of Engomi
22 433222
(REVIEW IN GREEK & ENGLISH) Είναι κάποιες φορές, που στην προσπάθειά μας να περιγράψουμε τη μαγεία μιας εμπειρίας ή ενός χώρου, αντιλαμβανόμαστε στην τελική ότι
Η ομάδα της Fine&Dine, παρακολούθησε την ταινία “The Substance” και καταγράφει αμερόληπτα τις εντυπώσεις της. Πρόκειται για μια τολμηρή και ιδιαίτερη ταινία, που δύσκολα συναντάται
Οι φθινοπωρινές συναυλίες του Δήμου Στροβόλου συνεχίζονται με τη συναυλία «Έξι & Πέντε: Αφιέρωμα στο Ελληνικό Θεατρικό Τραγούδι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/11/24
Έτοιμη για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό οινοχόων, η βραβευμένη Iwona Hereda. Συνέντευξη στην Fine&Dine. (Interview in Greek & English) Η βραβευμένη οινοχόος Iwona Hereda, αναχωρεί σε
Η 13η Γιορτή του παλουζέ, στην πευκόφυτη, ορεινή κοινότητα Σπηλιών, βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Υπαίτιος για την θεσμοθετημένη γιορτή του μοσχομυριστού παλουζέ, ο Σύνδεσμος