To BEAUJOLAIS NOUVEAUX 2023 και το ξενοδοχείο Annabelle γιορτάζουν μαζί

Οι φίλοι της υψηλής γαστρονομίας και του Beaujolais Nouveaux, θα συναντήσουν τον οινογαστρονομικό τους παράδεισο στην Πάφο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Annabelle, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Ο executive chef των Thanos Hotels, David Goodridge, έχει επιμεληθεί του degustation μενού και αναμένεται κι αυτή τη φορά να εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες των παρευρισκόμενων.

Για κράτηση θέσης ή και διαμονή, τηλεφωνήστε στο  26885000

Το μενού της βραδιάς:

Canape Reception with 2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau

Goats cheese mousse with saffron

Choux with cream cheese and marinated salmon

Camembert  with truffle and compressed apple

Arancini with wild mushrooms

Soy glazed beef tataki

From Our Bakery

Freshly Baked Breads

(Garlic focaccia, parmesan lavroche, ham-cheese croissants,

anchovy-olive puff, mini-French baguettes)

served with

Unsalted butter, Olive tapenade and Spiced cheese dip

Menu

Terrine de ‘Pate de Campagne’

Foie gras confit, wild boar, jambon Iberico, smoked ham-hock dressing

with quince and vanilla

(S, N, A)

 2023 Maison Albert Bichot Beaujolais Nouveau

***

Roasted Pumkin Ravioli

Free range egg yolk, wild mushrooms and crispy chicken skin, aged parmesan

(E, G, D, S)

2022Maison Albert Bichot Beaujolais-Villages

***

Slow-Roasted Magret Duck

Confit leg bon-bon, spiced fig, roasted celeriac, black truffle jus

(G, D, A, S)

2021 Maison Albert Bichot Fleurie, La Madone

***

Pear and Almond Opera

Salted caramel ganache, caramelized macadamia nut ice cream

Poire William’s sabayon and honey lemon tuilles

(G, D, E, N, A, S)

2020 Vidal Fleury, Muscat de Beaume de Venise

€100.00 per person

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts