Τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις στη δεκάδα των πιο ακριβών πόλεων του κόσμου

Ακριβές, δεν λέει τίποτα. Πανάκριβες, από το ενοίκιο του σπιτιού ή του διαμερίσματός σου, μέχρι τα καύσιμα, τη διακίνηση, τη στάθμευση, τις φορολογίες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Σύμφωνα με την έκθεση “Worldwide Cost of Living 2023” του Economist Intelligence, στην πρώτη θέση, λάμπουν διά της ακρίβειάς τους, η Σιγκαπούρη, συγκατοικώντας με τη Ζυρίχη, ενώ στην τρίτη θέση, το δίδυμο, Νέα Υόρκη και Ζυρίχη, ενώ η πέμπτη θέση ανήκει πανηγυρικά στο Χονγκ Κονγκ.

Λος Άντζελες και Παρίσι, στην 6η και 7η θέση, η Κοπεγχάγη και το γειτονικό μας Τελ Αβίβ στην 8η, με το Σαν Φρανσίσκο να συμπληρώνει τη δεκάδα.

Αν έχεις σκοπό πάντως να τις βάλεις μέσα στα επόμενα τουριστικά σου πλάνα, έλεγξε καλά τις τσέπες, τα πορτοφόλια και τους λογαριασμούς σου, γιατί εκεί το χρήμα πρέπει να είναι άφθονο για να περάσεις καλά.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από