
Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David Goodridge, Executive Chef των Thanos Hotels and Resorts, έχει δημιουργήσει ένα ειδικά επιμελημένο μενού, το οποίο συνοδεύεται από εξαιρετικά κρασιά, παντρεμένα από τον σομελιέ Γιώργο Κασσιανό.


Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22888400, μέσω WhatsApp στο
99363698 ή online στο Reservations
THE MENU
Wild Mediterranean Seabass
Local citrus, avocado, micro coriander and freshly grated bottarga
Paired with
2024 Velenosi Villa Angela Castelli di Jesi DOC Classico Verdicchio, Marche, Italy
***
Olive oil Poached Marinated Salmon
Baked with morel mushrooms, aged parmesan and Vin Jaune
Paired with
2023 Domaine Louis Jadot, Bourgogne Blanc, AOP Bourgogne, France
***
Slow-Roasted Spiced Duck Breast
Five spiced jus, caramelised raw honey, confit leg bon-bon and braised cabbage
Paired with
2021 Planeta Santa Cecilia, Nero d’ Avola, DOC Notos, Sicily, Italy
***
Salted Caramel
Lime butterscotch, caramelised hazelnuts and bitter chocolate
Paired with
2020 Parparousis Winery, Moscato Riou Patron, PDO Patra, Greece
€90.00 per person





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
