Wine & Dine Event στο εμβληματικό Amyth of Nicosia: Μια βραδιά γεύσης και προσφοράς στον συνάνθρωπο

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.  Ο David Goodridge, Executive Chef των Thanos Hotels and Resorts, έχει δημιουργήσει ένα ειδικά επιμελημένο μενού, το οποίο συνοδεύεται από εξαιρετικά κρασιά, παντρεμένα από τον σομελιέ Γιώργο Κασσιανό.

Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22888400, μέσω WhatsApp στο
99363698 ή online στο Reservations

THE MENU

Wild Mediterranean Seabass
Local citrus, avocado, micro coriander and freshly grated bottarga
Paired with
2024 Velenosi Villa Angela Castelli di Jesi DOC Classico Verdicchio, Marche, Italy

***

Olive oil Poached Marinated Salmon
Baked with morel mushrooms, aged parmesan and Vin Jaune
Paired with
2023 Domaine Louis Jadot, Bourgogne Blanc, AOP Bourgogne, France 

***

Slow-Roasted Spiced Duck Breast
Five spiced jus, caramelised raw honey, confit leg bon-bon and braised cabbage
Paired with
2021 Planeta Santa Cecilia, Nero d’ Avola, DOC Notos, Sicily, Italy

***

Salted Caramel
Lime butterscotch, caramelised hazelnuts and bitter chocolate
Paired with
2020 Parparousis Winery, Moscato Riou Patron, PDO Patra, Greece

€90.00 per person 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού