
Το Καλοκαίρι στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol μυρίζει θάλασσα
με ένα άκρως εντυπωσιακό θαλασσινό μενού. Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, υποδέχεται την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, μεταφέροντας στην κυριολεξία τη Μεσόγειο στο πιάτο μας.
Με την υπογραφή του σεφ του εστιατορίου, το “The Raw Bar Selection” του Wolfgang’s Steakhouse Limassol προτείνει δροσιστικούς γευστικούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το ψάρι και τα θαλασσινά, στη βάση πάντοτε της εποχικότητας της πρώτης ύλης.
Φινετσάτα και εμπνευσμένα πιάτα, κομψές και τολμηρές προτάσεις, σε συνδυασμό με υπέροχες γεύσεις και αρώματα, υπόσχονται να συναρπάσουν, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Το έναυσμα για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία δίνει μια πλειάδα επιλογών από ολόφρεσκα στρείδια, σερβιρισμένα με επιλεγμένα λαχανικά και μπαχαρικά.
Το ακαταμάχητο χαβιάρι Belunga και Oscietra, το χταπόδι καρπάτσιο με Salmon Roe και κόκκινα κρεμμύδια, το ταρτάρ σολομού με αβοκάντο και τζίντζερ, ο τόνος crudo, καθώς και η σαλάτα με αστακό και καβούρια αποτελούν μόνο κάποιες από τις πιο απολαυστικές επιλογές.
Σήμα κατατεθέν, ο πύργος θαλασσινών για δύο ή τέσσερα άτομα, ο οποίος συνδυάζει όλες τις πιο πάνω δροσιστικές προτάσεις.
Τα ακαταμάχητα ψημένα χτένια με wakame και χαβιάρι, οι αγαπημένες γαρίδες Jumbo σερβιρισμένες με πάστα από λαχανικά, το καβούρι Αλάσκας μαγειρεμένο με αρωματικό βούτυρο και η αστακομακαρονάδα με λιγκουίνι και σάλτσα bisque, έρχονται να συμπληρώσουν το ακαταμάχητο μενού του εστιατορίου.
Το γευστικό ταξίδι απογειώνουν τα εκλεκτά κρασιά από την βραβευμένη κάβα του εστιατορίου, συμπληρώνοντας την ανεπανάληπτη γαστριμαργική ανάμνηση στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol.
INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα
Τ: 25 944 004 | W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,
Ο Σεπτέμβρης μπήκε με το δεξί στο αγαπημένο στέκι των απανταχού μεζεκλήδων, Για Σουβλάκι όπως παλιά… Κι ο λόγος; Ο ανανεωμένος του μεζές. Τα καλά
Η κυπριακή κουζίνα κουβαλά στις γεύσεις της μνήμες, ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η γαστρονομία καλείται να επανεφεύρει την παράδοση, παντρεύοντας τις ρίζες