“Άντε, πάμε πιο δυνατά” είπε ο Boss …..που ήρθε να μας δει μετά από 6 μήνες

Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε τις 6 μέρες που δουλεύουμε στο εστιατόριο. Σε άλλα εστιατόρια, μάθαμε δουλεύουν πενθήμερο. Εμείς, παραδοσιακοί. Πραγματικά, νιώθουμε ότι υπερβαίνουμε εαυτό. Προσωπικά, έχω να κάτσω Σάββατο ή Κυριακή, σπίτι μου, από τα μέσα Σεπτεμβρίου και να πάω κάπου με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, πάνω από ένα μήνα.
 
Ήρθε και ο ιδιοκτήτης προχθές να μας δει μετά από 6 μήνες (πολύ συχνές οι επισκέψεις του, Πάσχα και Χριστούγεννα) και λίγο πριν φύγει, μετά από το dinner με τους φίλους του, μας μάζεψε και μας είπε ότι ” έρχονται Χριστούγεννα, ο κόσμος θα γεμίζει το εστιατόριό μας από το πρωί μέχρι το βράδυ …. και άντε να πάμε πιο δυνατά “.
 
Αυτό το πιο δυνατά, δεν το κατάλαβε κανείς από μας. Γιατί πρώτο και κύριο, είσαι απών κύριε αφεντικό και δεν ξέρεις πόσο δυνατά πάμε με τόσο λίγο προσωπικό, για να κρατιέται το εστιατόριο και να υπάρχει ακόμη σήμερα. Δεύτερο, αν πάμε ακόμη λίγο πιο δυνατά, είτε θα σκάσουμε σαν βόμβα, είτε θα μας διώξουν οι γυναίκες μας και οι σύντροφοί μας, που ξέχασαν τη φάτσα μας. Ε’ άμα πια!!!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή