Έκλεισε τον κύκλο ζωής του, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που άνοιξαν ποτέ στο νησί

Είναι κάποιες φορές που πραγματικά λυπόμαστε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, όταν μαθαίνουμε ότι ένα εστιατόριο κλείνει τον κύκλο εργασιών του. Ιδίως όταν το εν λόγω εστιατόριο έρχεται με χρυσοποίκιλτες περγαμηνές, αστέρια Michelin να στολίζουν τα μανίκια των εμπνευστών του και μια γαστρονομική ιστορία που θες μήνες, απλά και μόνο να τη ξεφυλλίσεις.

Χρόνια δε, για να την εντρυφήσεις για να εισπράξεις το ρεζουμέ της δουλειάς του αείμνηστου σεφ Joel Robuchon που σε κάποιο στάδιο της καριέρας του, τα εστιατόριά του συγκέντρωσαν 32 αστέρια Michelin.

Ο λόγος φυσικά, για το L’ Atelier Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το οποίο αρχές του μήνα κατέβασε τα ρολά του. Σημειώνουμε δε ότι το Le Deli Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, λειτουργεί κανονικά. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού