Ανέκδοτα…από το τμήμα HR του ξενοδοχείου μας

Είπαμε με τις συναδέλφισσές μου, να ξεκινήσουμε να καταγράφουμε κάποιες ατάκες, ερωτήσεις, απαιτήσεις και σχόλια των συνεντευξιαζόμενών μας, γιατί ίσως όταν τις εκδώσουμε σε βιβλίο, ίσως γίνει BEST SELLER ή σειρά στο Netflix. 
 
Της προηγούμενης βδομάδας τα πιο κάτω.
 
Για τη θέση σερβιτόρου:
 
– Αν είναι, δε θα ήθελα να δουλεύω βράδια. Είναι πολύ κουραστικά για εμένα τα βράδια. 
– Σαββατοκύριακα θα δυσκολεύομαι πολύ να έρχομαι. 
– Έχω θέμα με τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα. Όποτε προσπάθησα να τα μαζέψω από τραπέζι μου έπεφταν.
– Μπορεί ο μισθός μου να είναι σε μετρητά; Η τεχνολογία και εγώ, δεν πάμε μαζί. 
 
Housekeeping:
 
– Στο άλλο ξενοδοχείο που δούλευα μέχρι 5-6 δωμάτια τη μέρα μας έβαζαν να καθαρίσουμε. 
– Είμαι πάρα πολύ καλή με το στρώσιμο κρεβατιών, με το συγύρισμα δωματίου, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα. Απλά δε θέλω να έχω να κάνω με τουαλέτες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού