Αυτό είναι το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που εισέπραξε Τρία Κλειδιά Michelin

Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από  αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με βάση τα 5 διεθνή κριτήρια αξιολόγησης των κριτών που επισκέπτονται ινκόκνιτο και αρκετές φορές ένα ξενοδοχείο, ένα Κλειδί Michelin δίνεται για μία πολύ ιδιαίτερη διαμονή, δύο Κλειδιά Michelin για μία εξαιρετική διαμονή και τρία Κλειδιά Michelin για μία εντυπωσιακή διαμονή.

Η τελευταία αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής στην Ελλάδα χάρισε χαμόγελα ευτυχίας στους ιδιοκτήτες και στο προσωπικό 68 ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα. Ένα μόνο ξενοδοχείο τιμήθηκε με Τρία Κλειδιά Michelin και αυτό είναι το εμβληματικό Four Seasons Astir Palace, το οποίο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα παντρεύοντας όμορφα την κομψότητα του σήμερα με τις αρχιτεκτονικές παρακαταθήκες της δεκαετίας του 1960.

Με θέα στο Αιγαίο και με περιρρέουσα ατμόσφαιρα το γαλάζιο της θάλασσας και το πευκόδασος μέσα στο οποίο είναι κρυμμένο, εντυπωσιάζει τον κάθε ταξιδιώτη που έχει να επιλέξει ένα από τα 300 εντυπωσιακά δωμάτια, εκ των οποίων τα 21 είναι πολυτελείς σουίτες. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού