Αχ αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος τι μας κάνει κάθε χρόνο που έχουμε επέτειο… χθες μας είπαν για τα δυο sittings που έχουν και ότι έχουμε κάτι λιγότερο από 2 ώρες να φάμε και να φύγουμε…

Αχ αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος τι μας κάνει κάθε χρόνο που έχουμε επέτειο με τον σύζυγο; Τρία τηλέφωνα κάναμε για κράτηση σε εστιατόριο και στο πρώτο μας είπαν ότι θα έχουν Degustasion menu, μόνο, του οποίου τα τρία από τα 5 φαγητά του είναι ωμά. Εγώ δεν τρώω ωμά κι αυτοί μου είπαν ότι απολογούνται γιατί δεν μπορούν last minute να κάνουν αλλαγές στο μενού της βραδιάς. Στο δεύτερο εστιατόριο που πήραμε τηλέφωνο,  μας είπαν για τα δυο sittings που έχουν και ότι έχουμε ένα περίπου κάτι λιγότερο από 2 ώρες να φάμε και να φύγουμε για να ετοιμαστούν τα τραπέζια για τη δεύτερη “φουρνιά” – όπως την αποκάλεσε ο ιδιοκτήτης. Και στο τρίτο που πήραμε, μας είπαν μια τιμή μεταξύ €100 και €200 το άτομο, χωρίς ποτό. Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάμε a la carte και μας είπαν “δυστυχώς όχι”. Τελικά τον Άγιο της Αγάπης και την αγάπη μας με τον σύζυγο, αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε το Σάββατο 17 του Φλεβάρη. Θα μας βγει πολύ πιο οικονομικά, θα καθίσουμε όσες ώρες γουστάρουμε και θα διαλέξουμε εμείς τι θέλουμε να φάμε, όχι οι άλλοι.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού