
Εμείς θα σου πούμε το γιατί, γι’ αυτό κάνε save τις πληροφορίες στο κινητό σου και προώθα τις και σε αυτούς που αγαπάς. Στον πολυβραβευμένο Καμασιά στο Παραλίμνι, θα φας αυτές τις μέρες ένα ανανεωμένο μεζέ, όνομα και πράμα, ψαγμένο και εμπλουτισμένο με καλούδια της φύσης και όχι μόνο, τα οποία μαζεύει ο Ανδρέας ο ίδιος από τα βουνά και τους κάμπους.

Θα σου τα ψήσει στη σχάρα ή στο τηγάνι, μαζί με το έτερόν του ήμισυ και αρχισέφ στην κουζίνα, Ντανιέλλα Καμασιά και θα στα σερβίρουν μαζί με τα παιδιά τους, για να νιώσεις για ακόμη μια φορά, ότι μπαίνεις σε ένα σπίτι, με μια ολάκερη οικογένεια να σε φιλοξενά.


Μέρες γιορτινές που είναι, θες, δε θες, θα ξεφαντώσεις το κατιτίς σου, θα τραγουδήσεις και θα χορέψεις. Ε’ λοιπόν θα έχεις και μουσικάντηδες, να σε συνοδεύουν ενώ θα σιγοτραγουδάς ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά και συγκεκριμένα το λατρεμένο σχήμα ” Εξ’ ακοής” που θα είναι μαζί σου το βράδυ στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς επίσης και στις 30 Δεκεμβρίου και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η ζήτηση για τραπέζι γιορτινό στη βραβευμένη ταβέρνα, τεράστια, γι’ αυτό η οικογένεια Καμασιά θα σου ανοίξει τις πόρτες του δεύτερού τους σπιτιού και τα μεσημέρια στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου, αλλά και στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Για κρατήσεις, σε προειδοποιώ, για να μην πεις ότι δε στο ‘χω πει, κινήσου έγκαιρα και κράτησε το πιο γιορτινό μεδεκλίδικο τραπέζι με ζωντανή μουσική, τηλεφωνώντας στο 99 605339
Φωτογραφικό υλικό από την σελίδα Instagram του εστιατορίου Ταβέρνα Καμασίας
Ταβέρνα Καμασιάς
Δαιδάλου 23, Παραλίμνι
23825144





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
