
Κι άλλα αστέρια Michelin έρχονται στο Cap St Georges Hotel & Resort, το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Sky Seven. O διάστερος, Γερμανός σεφ Tristan Brandt, θα αποδείξει επί κυπριακών εδαφών, την δεινή του ικανότητα στη fusion κουζίνα, στηριγμένη συθέμελα στις καταβολές της γαλλικής κουζίνας, δημιουργώντας πιάτα με παρθενογένεση και εκλεπτυσμό.
Για πληροφορίες, κράτηση θέσης ή και πακέτου διαμονής επικοινωνείτε στο 26 000000 ή με email στο reservations@capstgeorges.com







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
