
Γλυκατζήδες είμαστε εμείς οι Έλληνες και παινευόμαστε για αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων. Άφθονες οι γλυκοδημιουργίες μας, άλλες παραδοσιακές, άλλες δημιουργικές κι άλλες fusion, με στοιχεία από διάφορες κουζίνες και επιρροές.
Δυο μάλιστα εκπρόσωποι των γλυκών μας αλχημειών και συγκεκριμένα, δυο ζαχαροπλαστεία μπήκαν στην λίστα των 150 καλύτερων στον κόσμο, σύμφωνα με το εγνωσμένου αξίας Taste Atlas. Στην 50η θέση, το 60 ετών θεσσαλονικιό γλυκοπωλείο “Τρίγωνα Ελενίδης” που αποθεώνει φυσικά τα τρίγωνα Πανοράματος, ενώ στην 57η θέση ανέβηκε το χανιώτικο μπουγατσάδικο, “Ιορδάνης”.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το περίφημο Pastéis de Belém” στη Λισαβόνα, με το παραδοσιακό γλυκό της Πορτογαλίας pastel de Belem ή pastel de nata.


Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η

Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή

Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να
