Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και το καλό εστιατόριο, από τα ψωμιά, τα βούτυρα, το ελαιόλαδο, τις σπιτικές, ψαγμένες αλοιφές και τα amuse bouche του φαίνεται…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και το καλό εστιατόριο, από τα ψωμιά, τα βούτυρα, το ελαιόλαδο, τις σπιτικές, ψαγμένες αλοιφές και τα amuse bouche του φαίνεται. Συγχαρητήρια πολλά για δυο πρωτευουσιάνικα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε συχνά με τις αδελφές μου και έχουν πραγματικά επενδύσει στο φρεσκοψημένο, ζεστό ψωμί, στην ποικιλία για όλα τα γούστα και στο άριστο ψήσιμό του. Το ελαιόλαδο τους ποιοτικό, έστω κι αν οι καιροί το έχουν κάνει ακριβότερο και από ουίσκι. Μπράβο τους και καμάρι τους που έχουν μείνει προσκολλημένοι στην ποιότητα, σεβόμενοι εμάς που φυλάμε το μεροκάματό μας για να τους το δώσουμε.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο