Η νέα εποχή στο κυπριακό σουβλάκι ξεκινά: Ο Τατάς ανάβει κάρβουνα!

Ετοιμάσου να μυρίσει Κυπριακή παράδοση… με μια δόση new age φρεσκάδας! Ο “Τατάς” ανάβει τα κάρβουνά του και υπόσχεται να σε ταξιδέψει στις παραδοσιακές γεύσεις από τον Ιούλιο, στη Λεωφόρο Στροβόλου.
 
Πίσω από αυτή την αυθεντική αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και καλαίσθητη γωνιά αυθεντικών γεύσεων, βρίσκονται οι Γιώργος και Χρίστος Χειμωνίδης (Salt & Fire, Biga, Cor Gastronomy), που υπογράφουν με ποιότητα, την κάθε σου μπουκιά.
 
Το μενού; Σουβλάκι χοιρινό ( tenderiser free, φυσικά) σεφταλιές που μοσχοβολούν σπιτική φροντίδα, φρέσκο, κυπριακό κοτόπουλο σουβλάκι, μαριναρισμένο στην εντέλεια, χαλούμι Ανώγυρας στα κάρβουνα, όλα βαλμένα σε αφράτη παφίτικη πίτα, αλλά και σαλάτες με Π.Ο.Π φέτα και χαλίτζι Πάφου. Και βέβαια, όλα αρτυσμένα με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα της κυπριακής γης και άφθονες δόσεις αγάπης.
 
Για το φινάλε; Λουκουμάδες, για να δέσει γλυκά η απόλαυση.
 
Ο “Τατάς” σε περιμένει σύντομα για dine in, take away ή delivery. Γιατί το καλό σουβλάκι… θέλει μεράκι, αγάπη και… ταλέντο Τατά! 
 
Άνοιγμα εντός Ιουλίου στη Λεωφόρο Στροβόλου. Μείνετε συντονισμένοι!
 
 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού