Κυπριακή φιλοξενία! Το αδαμάντινο στοιχείο της τουριστικής μας φιλοξενίας που…

Είναι στο ίδιο ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, δυο κύριοι με Κ κεφαλαίο που οι φιγούρες τους έγιναν συνώνυμες με το ίδιο το ξενοδοχείο. Μας καλωσορίζουν, μας σερβίρουν, μας περιποιούνται και μας χορατεύουν εδώ και τρεις δεκαετίες. Το ίδιο κάνουν και με τους τουρίστες που μόλις τους δουν τους αγκαλιάζουν λες και είναι τα δικά τους άτομα, οι φίλοι και οι συγγενείς τους. 
 
Γνώστες της κάθε λεπτομέρειας της πόλης, της περιοχής, του νησιού, είναι έτοιμοι να σου δώσουν μια απάντηση, μια κατεύθυνση, ένα προορισμό που σχεδόν πάντα είναι εγγυημένος.  Αυτό δυστυχώς άρχισε να εκλείπει από την βιομηχανία τουρισμού και φιλοξενίας. Η παλιά γενιά αυτών των στυλοβατών έχει δώσει τα σκήπτρα αλλού. Όπου όμως κι αν τα έχει δώσει, οφείλουμε ως πολιτεία αυτές τις παρακαταθήκες της κυπριακής φιλοξενίας να τις διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.
 
Στην προκειμένη περίπτωση οφείλουμε να τις ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ στους νεοϋσερχόμενους στον κλάδο αυτό, τονίζοντάς τους ότι μαζί με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό αποτελούν τους πυλώνες που θα συνεχίσουν να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους και τις επόμενες δεκαετίες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού