Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο Κύπριο chef Αντώνη Αβούρη, για δυο κορυφαίες οινογαστρονομικές βραδιές στις 17 και 18 Ιουλίου.

Ο σεφ Αντώνης Αβούρη, έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους, στον διαγωνισμό San Pellegrino (Young Chef – Region France) σε ένα διαγωνισμό υψηλών προδιαγραφών και περγαμηνών, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εγκυρότερους διαγωνισμούς ανάδειξης των κορυφαίων chef παγκοσμίως, με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από διακεκριμένους chef, βραβευμένους με 3, 2 και 1 αστέρι Michelin.

Η πλούσια εμπειρία του σεφ σε πρωτοκλασάτα εστιατόρια όπως το Noma (3 αστέρια Michelin), Mosuke (1 αστέρι Michelin) και Solstice (1 αστέρι Michelin) αλλά και η δεινή του ικανότητα να δημιουργεί πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας, με French – Nordic χαρακτήρα, δομημένα όλα με την αφρόκρεμα των εκλεκτών πρώτων υλών, είναι από μόνα τους λόγος για να κρατήσεις κι εσύ μια θέση στο οινογαστρονομικό event στο NissiBlu Beach Resort.

ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

17 και 18 Ιουλίου

Combo of Amuse Bouche

Rose Tartlette / Smoked Cherries / Fermented Plums / Preserved Kumquat

Mulberry ‘Ravioli’ / sour fermented wheat / puffed wheat

Ruggeri Giall’Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Pre Entrée

Kohlrabi and Summer vegetables / Granite Cucumber

wild Elderflower / Concombochi / Lovage dressing

Ruggeri Giall’Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Entrée

Greek Mussels / Red Pepper Orzo /Mariniere Emulsion /

Koji Tomatoes / winter Orange Purée

Villa Sparina Gavi del Comune di Gavi DOCG 2024

Middle

Aged Mediterranean Tuna / Crustaceans Garum / Melon Velouté /Tarragon / Apple with Vine leaves

Domaine de Bourrian Inspiration Rose Provence 2023

Main Course

Slow Cooked Pork Neck / fig leaf / Crispy pomme Anna / Anchoiade / Pork Jus

Chateau Prieure Marquet Bordeaux Superieur 2016

Dessert

White Peach Layers / Green Olives/ Carrot / Geranium Sorbet/Almonds

Cremant Bouvet Ladubay Island Antarctiv Demi-sec

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 23200500

NissiBlu Beach Resort

75C’ Nissi Avenue, Ayia Napa, 5330

TEL: 23200500

*Συνέντευξη Αντώνη Αβούρη στη fineanddine.com.cy με την ευκαιρία της βράβευσής του

O Κύπριος σεφ Αντώνης Αβούρη, βραβεύεται ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας στο διαγωνισμό San Pellegrino – Fine & Dine https://share.google/ylCPH0zfwsGcjaQM4

ARTICLE IN ENGLISH

Awarded Best Young Chef in France at the San Pellegrino Competition, Antonis Avouri, for two exclusive evenings at NissiBlu Beach Resort

The five-star NissiBlu Beach Resort continues to write golden pages in the culinary scene of Free Famagusta District and beyond, this time hosting award-winning Cypriot chef Antonis Avouri for two exquisite wine and gastronomy evenings on July 17th and 18th.

Chef Antonis Avouri was crowned Best Young Chef in France, out of 165 participants, at the San Pellegrino Young Chef – Region France competition — a high-calibre event considered one of the most prestigious competitions for emerging culinary talent worldwide. The judging panel consisted of distinguished chefs awarded with 3, 2, and 1 Michelin stars.

His impressive experience in world-renowned restaurants such as Noma (3 Michelin stars), Mosuke (1 Michelin star), and Solstice (1 Michelin star), along with his exceptional ability to craft dishes of high gastronomic value — featuring a French-Nordic identity and built on the finest ingredients — is reason enough to secure your seat at this unique culinary event at NissiBlu Beach Resort.

WINE & GASTRONOMY MENU
July 17th & 18th

Combo of Amuse Bouche
Rose Tartlette / Smoked Cherries / Fermented Plums / Preserved Kumquat
Mulberry ‘Ravioli’ / Sour Fermented Wheat / Puffed Wheat

Ruggeri Giall’Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Pre Entrée
Kohlrabi and Summer Vegetables / Cucumber Granité
Wild Elderflower / Concombochi / Lovage Dressing
Ruggeri Giall’Oro Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry

Entrée
Greek Mussels / Red Pepper Orzo / Mariniere Emulsion /
Koji Tomatoes / Winter Orange Purée
Villa Sparina Gavi del Comune di Gavi DOCG 2024

Middle
Aged Mediterranean Tuna / Crustacean Garum / Melon Velouté / Tarragon / Apple with Vine Leaves
Domaine de Bourrian Inspiration Rosé Provence 2023

Main Course
Slow-Cooked Pork Neck / Fig Leaf / Crispy Pomme Anna / Anchoïade / Pork Jus
Château Prieuré Marquet Bordeaux Supérieur 2016

Dessert
White Peach Layers / Green Olives / Carrot / Geranium Sorbet / Almonds
Crémant Bouvet Ladubay Island Antarctiv Demi-sec

For more information and reservations, please contact:

23 200500

NissiBlu Beach Resort
75C Nissi Avenue, Ayia Napa, 5330
Tel: 23 200500

*Interview with Antonis Avouri on fineanddine.com.cy on the occasion of his award
Cypriot chef Antonis Avouri named Best Young Chef in France at the San Pellegrino Competition – Fine & Dine
https://share.google/ylCPH0zfwsGcjaQM4

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Μια δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίσαμε φέτος το καλοκαίρι. Από ένα διευθυντή ξενοδοχείου…

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε

Lakatameia River Walk. Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή της. Η λίστα με τα μουσικά συγκροτήματα…….

Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο