Ρεμπέτικες βραδιές στο Άναμμα. Πήγαμε, το διασκεδάσαμε από καρδιάς και…

Έψαχνες κι εσύ ρεμπετάδικο στην πρωτεύουσα και δεν έβρισκες εύκολα; Στις αναζητήσεις σου σημείωνες ότι θες να ‘χει ποιοτικό μεζέ, με άφθονη Ελλάδα και Κύπρο στα πιατάκια του, και να ‘ναι και ένας χώρος όμορφος, που να σε ταξιδεύει πίσω στα παλιά;

Πέτυχες διάνα, γιατί το αγαπημένο του κοινού “Άναμμα” στη Λευκωσία (1ο στη σειρά εστιατόριο της πρωτεύουσας στο Trip Advisor) φιλοξενεί κάθε δεύτερη Κυριακή το εξαίρετο μουσικό σχήμα, με πρωταγωνιστές στη σκηνή την Άννα Μοσφίλη, τον Μιχάλη Χειρίδη και τον Μάριο Γεωργίου. Ένα μουσικό τρίο που πραγματικά κατενθουσίασε όλο το κοινό, που γέμισε την καταπράσινη αυλή-όνειρο του μαγαζιού, με τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη, του Γιώργου Μπάτη, του Αντώνη Νταλγκά, του Γιάννη Παπαϊωάννου και όχι μόνο.

Ο μοναδικός μεζές του εστιατορίου εντυπωσίασε κι αυτή τη φορά με τα πλουσιοπάροχα καλούδια του και τις νέες προσθήκες στις λουκούλλειες του εκπλήξεις, έχοντας και πάλι δυνατούς σταθμούς στις φρεσκοφτιαγμένες του αλοιφές και σαλάτες, στις γεμιστές με φέτα πιπεριές κέρατο, αλλά και στους άπαιχτους κολοκυθοκεφτέδες του.

Τραγανά μανιτάρια σχάρας, τσακιστές ελιές νέας εσοδείας, χαλούμι και λουκάνικο σχάρας, σταθερά σε κάθε τραπέζι, ενώ βασικός γευστικός πυλώνας, σε ενημερώνω, είναι τα άριστα ψημένα κρεατικά σχάρας, όπως το χοιρινό και το κοτόπουλο σουβλάκι, η χοιρινή πανσέτα, οι μοσχομυριστές σεφταλιές και το ελληνικό κεμπάπ.

Δείξε κι εσύ, άμα γουστάρεις, τις χορευτικές σου ικανότητες, παρήγγειλε το τραγούδι που αγαπάς, και αν είσαι και καλοφωνάρης, “παίξ’ το” κι εσύ α λα Σωτηρία Μπέλλου, Μαρίκα Νίνου, Βαγγέλης Παπάζογλου…….

Λήδρας 89, Παλιά Λευκωσία, 1011
22 210200 (Take away & Delivery)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Επικοινωνείτε απευθείας με το εστιατόριο για τυχόν αλλαγές στις μέρες και ώρες διοργάνωσης των ρεμπέτικων βραδιών.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιατί οι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων ζητούν από τα εστιατόρια να έχουν όσο το δυνατό περισσότερα τοπικά προϊόντα στα μενού τους; Στην Κύπρο…

Τα τελευταία χρόνια, μια ολοένα και πιο έντονη απαίτηση κάνει την εμφάνισή της στους κύκλους της γαστρονομίας: οι κορυφαίοι οίκοι αξιολόγησης εστιατορίων,  όπως ο Michelin,