
Συγχαρητήρια πολλά για τα ξενοδοχεία, τους διευθύνοντες, τους ιδιοκτήτες, τους chefs και δεν ξέρω ποιους άλλους decision makers να πω, που στον μπουφέ του προγεύματός τους, είναι εμφανέστατη η Κύπρος, οι παραγωγοί της και τα προϊόντα της. Καταλαβαίνω ότι σε ένα ξενοδοχείο συναντιούνται άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που έχει ο καθένας τα δικά του διατροφικά δεδομένα, μα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι όλοι αυτοί φεύγοντας από το νησί μας, πρέπει να “πάρουν” πίσω στην χώρα τους, κάτι από Κύπρο. Ας το κάνουν κι άλλοι αγαπητοί συνάδελφοι ξενοδόχοι. Ας νιώσουμε όλοι πιο περήφανοι για τον τόπο μας και τη γαστρονομική μας παράδοση και πολιτισμό.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
