Αυτό είναι το Beefbar, βρίσκεται στο Amara και θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις

Το ξενοδοχείο AMARA δεν παρέμεινε κλειστό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου τυχαία, αφού προετοιμάζεται για τη «γέννηση» ενός καινούργιου -για τα Κυπριακά δεδομένα-, πολυτελούς εστιατορίου, του Beefbar!

Το Beefbar έκανε παγκόσμια αίσθηση όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο το 2005 και τα τελευταία 19 χρόνια εξαπλώθηκε σε διάφορα σημεία κλειδιά στον κόσμο, ενώ τώρα φτάνει στη Λεμεσό, για να μεταμορφώσει και να εμπλουτίσει το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Ο εμπνευστής του Beefbar, Riccardo Giraudi και ο Executive Chef Thierry Paludeto, κατάφεραν να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση, αφού επαναπροσδιόρισαν την παραδοσιακή έννοια του «steakhouse», δημιουργώντας ένα αντισυμβατικό μενού, στο οποίο συνδύασαν το out-of-the-box mindset του street food, με πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ οι premium κοπές που χρησιμοποιούνται προέρχονται από Αυστραλία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες και είναι δεδομένο ότι θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο μεγάλους λάτρεις των steak.

Η πολυτελής ατμόσφαιρα, οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και η γαστρονομική του υπεροχή δένουν μαγικά μεταξύ τους και προσφέρουν ένα ξεχωριστό αισθητηριακό ταξίδι στους θαμώνες του.

Το όραμα του Giraudi, κατακτά και ξεπερνά το αρμονικό πάντρεμα των ποιοτικών υλικών με τη μαγειρική δεξιοτεχνία, δημιουργώντας μια χαλαρή και ταυτόχρονα κομψή ατμόσφαιρα. Δέσμευσή του είναι τόσο η ανάδειξη του κρέατος σε μορφή τέχνης, όσο και η προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας σε κάθε επισκέπτη.

Είτε είστε λάτρης του εμβληματικού Wagyu, είτε προτιμάτε τις πιο «γρήγορες» γεύσεις, το Beefbar στο AMARA, υπόσχεται μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία. Και ναι, το Beefbar ανάβει το φως του και υπόσχεται να γίνει ένας γαστρονομικός φάρος που θα οδηγεί αυτούς που αναζητούν όχι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια πολύπλευρη γαστρονομική γιορτή!
Το Beefbar ανοίγει τις πόρτες του την άνοιξη του 2024.

AMARA ΑΜΑΘΟΥΣ 95, ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ 4533, ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
WEB: www.amarahotel.com | IG: www.instagram.com/amarahotelcy

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που