Αχ αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος τι μας κάνει κάθε χρόνο που έχουμε επέτειο… χθες μας είπαν για τα δυο sittings που έχουν και ότι έχουμε κάτι λιγότερο από 2 ώρες να φάμε και να φύγουμε…

Αχ αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος τι μας κάνει κάθε χρόνο που έχουμε επέτειο με τον σύζυγο; Τρία τηλέφωνα κάναμε για κράτηση σε εστιατόριο και στο πρώτο μας είπαν ότι θα έχουν Degustasion menu, μόνο, του οποίου τα τρία από τα 5 φαγητά του είναι ωμά. Εγώ δεν τρώω ωμά κι αυτοί μου είπαν ότι απολογούνται γιατί δεν μπορούν last minute να κάνουν αλλαγές στο μενού της βραδιάς. Στο δεύτερο εστιατόριο που πήραμε τηλέφωνο,  μας είπαν για τα δυο sittings που έχουν και ότι έχουμε ένα περίπου κάτι λιγότερο από 2 ώρες να φάμε και να φύγουμε για να ετοιμαστούν τα τραπέζια για τη δεύτερη “φουρνιά” – όπως την αποκάλεσε ο ιδιοκτήτης. Και στο τρίτο που πήραμε, μας είπαν μια τιμή μεταξύ €100 και €200 το άτομο, χωρίς ποτό. Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάμε a la carte και μας είπαν “δυστυχώς όχι”. Τελικά τον Άγιο της Αγάπης και την αγάπη μας με τον σύζυγο, αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε το Σάββατο 17 του Φλεβάρη. Θα μας βγει πολύ πιο οικονομικά, θα καθίσουμε όσες ώρες γουστάρουμε και θα διαλέξουμε εμείς τι θέλουμε να φάμε, όχι οι άλλοι.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λατρεμένη Nikkei κουζίνα στο βραβευμένο Nikkei του NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα…Κάθε χρόνο και πιο ψηλά (In Greek & English)

Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort.  Αν

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο