Οι γευστικές δοκιμές τελείωσαν, τα ποιοτικά υλικά κλειδώθηκαν κι οι συνταγές των δημιουργικών πιάτων της νέας σεζόν των εστιατορίων Pralina Experience σε Λευκωσία και Λεμεσό, πήραν το δρόμο του τυπογραφείου. Χαράς ευαγγέλια δηλαδή για όλους τους γαστρονόμους, που σε λίγες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα γκάμα φινετσάτων πιάτων και γλυκών της βραβευμένης ομάδας των σεφ, που θα συνδυαστούν όμορφα με την βιβλική, ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον Παλαιό και τον Νέο Κόσμο.
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου