Οι γευστικές δοκιμές τελείωσαν, τα ποιοτικά υλικά κλειδώθηκαν κι οι συνταγές των δημιουργικών πιάτων της νέας σεζόν των εστιατορίων Pralina Experience σε Λευκωσία και Λεμεσό, πήραν το δρόμο του τυπογραφείου. Χαράς ευαγγέλια δηλαδή για όλους τους γαστρονόμους, που σε λίγες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα γκάμα φινετσάτων πιάτων και γλυκών της βραβευμένης ομάδας των σεφ, που θα συνδυαστούν όμορφα με την βιβλική, ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον Παλαιό και τον Νέο Κόσμο.
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα