
Κι άλλα αστέρια Michelin έρχονται στο Cap St Georges Hotel & Resort, το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Sky Seven. O διάστερος, Γερμανός σεφ Tristan Brandt, θα αποδείξει επί κυπριακών εδαφών, την δεινή του ικανότητα στη fusion κουζίνα, στηριγμένη συθέμελα στις καταβολές της γαλλικής κουζίνας, δημιουργώντας πιάτα με παρθενογένεση και εκλεπτυσμό.
Για πληροφορίες, κράτηση θέσης ή και πακέτου διαμονής επικοινωνείτε στο 26 000000 ή με email στο reservations@capstgeorges.com
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία σαφής στροφή προς το OFYR Grill, ένα είδος ψησταριάς που έχει τραβήξει τα βλέμματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψηστών παγκοσμίως. Αλλά
Η πλατφόρμα Numbeo, γνωστή για τις αναλυτικές αξιολογήσεις της σε θέματα ποιότητας ζωής και ασφάλειας, δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2025: το Αμπού
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο