Κι άλλα αστέρια Michelin έρχονται στο Cap St Georges Hotel & Resort, το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο εμβληματικό Sky Seven. O διάστερος, Γερμανός σεφ Tristan Brandt, θα αποδείξει επί κυπριακών εδαφών, την δεινή του ικανότητα στη fusion κουζίνα, στηριγμένη συθέμελα στις καταβολές της γαλλικής κουζίνας, δημιουργώντας πιάτα με παρθενογένεση και εκλεπτυσμό.
Για πληροφορίες, κράτηση θέσης ή και πακέτου διαμονής επικοινωνείτε στο 26 000000 ή με email στο reservations@capstgeorges.com
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να