Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, του δημοκρατικού δικαιώματος να εκφέρεις δημόσια την άποψή σου…αλλά κάπου η φάση με τα social media έχει ξεφύγει…

Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, του δημοκρατικού δικαιώματος να εκφέρει δημόσια κάποιος την άποψη και τα πιστεύω του, αλλά κάπου η φάση με τα social media έχει ξεφύγει. Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου και πραγματικά δίνω όλο μου το είναι για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως κάποιοι, που είναι πικρόχολοι, εκδικητικοί ή δεν ξέρω πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω, γράφουν την προσωπική τους άποψή, αφήνοντας ένα μαύρο, μόνιμο στίγμα στα reviews. Έχουμε, thanks god, ένα σεφ εξαίρετο που ξέρει να φτιάχνει άριστα al dente ριζότο και ζυμαρικά.

Έρχεται ο κύριος Ψ και βάζει 1 αστέρι από τα 5 γιατί τα ζυμαρικά δεν ήταν βρασμένα όπως του τα έκανε η γιαγιά του στο χωριό πριν 50 χρόνια. Ο άλλος μας έγραψε Very bad service γιατί δεν του δώσαμε το τραπέζι στο παράθυρο, που το κράτησε ένα ζευγάρι ένα μήνα πριν για τα 20 χρόνια γάμου του.

Ο άλλος μας έστειλε τρεις φορές το βοδινό φιλέτο πίσω γιατί δεν ήταν medium ψημένο όπως το τρώει άλλου, χρεώσαμε μόνο το ένα από τα τρία και μας κατηγορεί ότι “κανονικά έπρεπε να μας χαρίσουν το ποσό αφού μας  ταλαιπώρησαν τόσο”.

Κι αυτός ένα αστέρι από τα πέντε. Και το πιο τραγικό, να σου γράφουν σχόλια τον Δεκέμβρη για απαίσιο φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδη σος με σαφράν, ενώ εμείς αφαιρέσαμε το συγκεκριμένο πιάτο από τον περασμένο Μάρτη που αλλάξαμε το μενού. Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και εμείς ουσιαστικά είμαστε έρμαιο του κάθε ενός που θέλει να μας ρίξει το φαρμάκι του.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,